Halva lovet över

Hallå!

Har tillbringat halva lovet i staden hos min älskling som inte har internet, därav inget bloggande.
I måndags hade vi lite party, det var udda men rätt roligt o trevligt med bästa människor. Det har spelats frågejakten, setts på film, mysts, promenerat i staden, påhälsande på sjukhus osv. Plus, att jag fick min lön igår. NÖJD, så nu jävlar ska det äntligen shoppas. På lördag!

Imorrn ska förövrigt jag o sofia klä ut oss, fast inte till något hemskt. Vi ska va några figurer från dunderklumpen hade vi tänkt :D Funderar på om jag ska va lejonel, eftersom jag inhandlade en hemskt snygg "björnfitta" idag på röda korset för 40 spänn! Vilket kap jag gjorde där kände jag! Den är skit snygg. jag vet dock inte om det är äkta eller fejk päls. Jag intalar mig själv att det är fejk iaf, då känns det lite bättre o ha den på mig! Sen hittade jag två snygga hårband på dollarstore, ett brunt o ett guld för 10 spänn styck. Dom har likadana på HM för 30 spänn, så det var oxå ett bra kap! Lite hårspännen fick oxå följa med hem.

Nu har vi fikat o jag ska se på nån serie o njuta av lovet.


Såhär ser den ungefär ut!

Nationella muntligt, avklarat!

Jag klarade deeet!! Nationella talet alltså, jag var så duktig så ;) Jag var dock jätte nervös, jag vet inte om det syntes, men skitsamma. Nu är det gjort o jag är nöjd över min insats.

Här nedan har ni mitt manus!





Jag har bra dagar va?

Halluu allehopa!

Sitter på skolan som vanligt, eller vanligt o vanligt? Eller ja, ganska vanligt. Har inte så mycket att göra, sitter o gör en vektor tomte i illustrator. Slutar klockan tolv, sjukligt nice! Då måste jag hem o plugga manus manus manus!! Imorrn gäller det, jag är jätte nervös. tycker det är så läskigt o stå o prata inför folk. Även fast vi inte är så många plus att jag är rätt nöjd över det jag ska säga! Det går nog bra, bara jag ställer mig där i talar stolen. Fem minuter, sen är det över haha :)

Igår kväll kom sofiaaa till mej, vi kikade på tsatsiki, efter en stund kom vi på att vi ville ha godis, så då knata vi o köpte lite gosaker :) Somnade efter elva till Pippi Långstrump! Underbart!

kan inte klockan gå liiite fortare nu tack? jag vill gå hem hem hem!

vi hörs senare, pusss

BTW, IMORRN ÄR SISTA DAGEN SEN HAR JAG SÅ JÄVLA MYCKET LOV!!! :D

Endast 50 miiiiiiin

Haha jag gick till skolan vid tolv, fick veta att vi inte hade nån religion. Så vi hade svenska i 50 min där vi bara satt o lyssnade på allas tal! Efter det frågade vi Pelle, min lärare i samhälle om vi slapp ha samhälle eftersom vi inte hade nått annat ^^ Klart fick vi det! Så endast 50 min lektion idag. Det kallar vi väl härlighet på hög nivå? :)

Tänkte slänga upp mitt tal manus här när jag har talat, alltså på fredag! Jag ska tala om ensamhet, det kommer bli kul!


jag fick gå hem

det är nått konstigt med den här bloggen ;o senaste inlägget försvinner ibland? eller är det bara jag som fumlar?

iaf, jag klev ju upp tidigt idag som ni såg, jag promenerar till skolan kring halv tio o går in på gula. Där sitter endast linnea o hon frågar om jag inte har fått hennes sms ;o nej det har jag självklart inte för hon har inte mitt nya nummer..  i det smset skulle det stå att vi inte har någon PA-lektion idag för vår lärare är sjuk o det är likamed att vi inte börjar föränns tolv. Lite DRYGT eller? Men ändå skönt, då kunde jag promenera hem igen o skriva mer på mitt tal o kika på det senaste avsnittet av "Ensam mamma söker". MYS!

Nu börjar klockan bli mycket så om sisådär 20 minuter ska jag vandra ner igen för svenska, religion o samhälle!

hej så länge

morgonpigg? njae

Fy va trött jag var när jag vaknade imorse, ändå vaknade jag halv sju när jag inte början föränns vid tio? Stört. Men jag låg o drog mej så länge jag kunde med min daniel, han skulle upp o åka med bussen klockan åtta. :( trist.. Så nu får jag sova ensam några nätter.. Faaaaast, senare idag kommer Sofia hit o ska titta på tsatsiki med miig :D Då får hon inta min sköna soffa, så riktigt ensam blir jag ju inte! Bra där!

Nu måste jag skärpa mig o klä på mig, sitter här i endast långkalle o myströja. Har ingen aning om vad dagens outfit blir, om de ens blir nån outfit? Känner för mjukiskläder bara.

Det är för övrigt en soft vecka, som jag skrev tidigare. Esteterna är borta på praktik så det blir tomt på lektionerna, skönt ändå :)

NU måste jag skärpa mig!! HEJDÅ


Ny blogg

gomorroooonn!!

Nu har jag skaffat en ny blogg. Jajjemen. Den andra var så sjukt tråkig o jag ville verkligen inte blogga där. Blä. Nu har jag fått en clean o snygg design oxå!

Det är även måndag idag, o de är skitjobbigt. Faaast, de är en bra vecka. För på fredag när den är slut, så är det LOOV! det kommer bli så underbart skönt så jag dör. Kom ni ihåg från förra året då vi hade hemseans? Det ska vi ha nu på lovet, jag, daniel, sofia, maria, linnea o några fler. Jag ser fram emot det hur mycket som helst!! Det kommer bli så jävla spännande!

Vad tycker ni om designen?

PÖSSS

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0