God jul!

Oj, vilka härliga dagar jag har haft sen jag sist bloggade! Det har varit fest, Elias har fyllt 18, det har vare julfest på julfest, två dagar i rad. Det gillas ju! Igår gjorde jag, Daniel, Kristina o Linnea oss i ordning för att fira jul i Odensala hos Lars-Erik och Lena. Där vare proppfyllt med människor ända nerifrån Götet, det var barn som skrek både av glädje och förtvivlan, hundar skällde och mat stoppades i munnen för fulla muggar! MUMS!
Det är roligt o se hur två olika familjer firar tillsammans pågrund av att deras föräldrar hittat varandra, jag har ju aldrig vart med om det. Men kvällen i helhet var trevlig.
Efter det åkte jag o Daniel hem till lägenheten o hade vår egna lilla julafton med paketöppning. Jag fick otroligt fina byxor av min älskling som jag blev mycket nöjd med! Tänkte att jag skulle visa dom senare här i bloggen, plus alla andra julklappar som jag har fått ikväll!

Åkte hem tidigt till ström imorse med bussen, gästerna kom och vi åt väääldigt god julmat. Jag blev proppmätt! Vi spelade sedan ett "julklappsspel", med tärningar, där man ska byta åt sig julklappar med både konstiga och riktigt bra innehåll! Jag lyckades få åt mig en jättefin matta med rosetter på som moster har vävt, en fickplunta och ett snappsglas set. Alla åkte hem och då började vi i bara familjen och öppna våra julklappar. I mina hittade jag, en frukostbricka, en afrikansk "tavla", nivet sånt svart långt huvud, (kommer inte på vad de heter) böckerna: Maskrosungen och Michael Jacksons självbiografi, presentkort på Åhléns, Lacoste parfym, klackskor, ljus, underkläder, plånbok, armbandsur, smycken, magdans-sjal som man har runt höften, pengar. Vare nått mer? Jaja, jag är iallafall super nöjd!

Nu måste jag gå o lägga mig, jag håller på o somnar. Men ni får lite bilder från när Elias fyllde år och från gårdagens julfirande!


Martin, Elias, Jag, Daniel och Calle på Boda Borg vid sumobrottningen!


Elias


Elias och Linnea


Jag och mina fina svägerskor Kristina och Linnea!


Jag o Daniel <3


Julklappsutdelning!


Lars-Erik fick en finfin mössa!


Daniel och jag!

LÖRDAAAG!

YES!
Idag är det lördag. Äntligen, som jag har väntat. Ikväll ska jag, linnea o cecilia ösa järnet. Sitter o peppar här med pepp musik, även fast klockan bara är 09:22. Måste snart dra igång med städningen oxå, det ser förjävligt ut här måste jag säga. Ska dammtorka oxå. Sen måste jag ner på Heléns o kika på en tröja med, jag behöver verkligen nått nytt! Allt ska va klart tills klockan 16 då jag ska infinna mig nere på busstationen o vänta på mina älsklingar! Tyvärr kommer inte Marcus o Jocke, tråkigt :(

Undra om jag ska sätta igååång nu, va tycker ni?


Den här outfiten hade jag velat ha ikväll! Allt finns hos BikBok

Lucia firande, jobbigt för min del

Klockan är just nu 06:13 och jag brukar aldrig behöva kliva upp såhär tidigt när jag är hemma i ström. Men idag är det Lucia på skolan och självklart måste vi i media befinna oss i Aulan halv åtta. 45 minuter tidigare än vad tåget börjar. >< Jag, Sara o Malin ska fota. Vet inte om det kommer gå bra, fick inte till inställningarna igår riktigt så som jag ville ha dom. Ujjujj, men det löser sig nog. Efter två lucia tåg får vi gå hem! Jäkligt skönt! Då äre helg o jag blir glaad..

Ikväll ska jag nog bara se finalen på Idol, kanske dricka glögg o käka lite pepparkakor o vänta på morrondagen! Klockan 16 kommer mina favoriter o då kör vi en pizza sen öser vi :) Det blir kanon!


Foto: Sara Lundqvist

Grattis Mariaaa!!

Grattis min älskade prinsessa till körkortet!! Du är så duktiig :)


Mycket firande på G!

Fick en kommentar av kära "Faster Agge", som numera är "Mamma Agge", att hon och Liam tyckte att jag skulle uppdatera lite. Okej då, tänkte jag. På helgerna som jag oftast tillbringar i staden där vi inte har internet kan jag ju inte uppdatera, men på veckorna kan jag väl åtminstone, då jag har tillgång till internet 24 h om dygnet ;o

Sitter just nu på gula och Jay-Z - Empire State Of Mind spelas i högtalarna, (för övrigt så är det min favorit låt för tillfället. Lyssna på den säger jag bara!!) och jag håller på med att retuschera ett foto på Malin som jag tagit i studion, det blir kanske till o med ganska bra. :)

Även att det börjar vankas jul, o det är såå mysigt. Längtar efter all god mat o sällskapet. Själv får jag fira jul två dagar i rad i år ;) Den 23e ska jag infinna mig hos daniels pappa Lars-Erik och Lena. Där kommer det vara massa folk, upp till 25 pers ungefär. Det kommer bli skit kul :D och tidigt på julaftonsmorgon åker jag hem till strömsund igen o myser där.

I helgen som var firade jag min kompis Jonas som fyllde hela arton åår, det var mycket roande. Vi spelade biljard, vi var på GOA, vi var på The Rock. Japp, där va jag. Kvällen började lyckad och slutade lyckad.

Och nu till helgen kommer stadsborna till mig. Då ska vi mysa o ha det trevligt. Och nästa vecka börjar med ännu ett firande av en blivande arton åring, nämligen Elias! Grattis i förskott!


Från vänster: Fuad, Jag, No, Jim, Mohammed Ali och slutligen Jonas i mitten!

puss

RSS 2.0