morning after dark

Hallå bloggen!

Nu är snart denna vecka slut oxå, fredag imorron. det känns otroligt bra som vanligt.
nu har jag avverkat torsdagen, som oxå är den bästa veckodagen eftersom vi endast har två timmars lektion på hela dan. fast jag jobbade över två timmar med att skriva på boken! tränats har oxå hunnits med. o nu ska jag o pappa gå ut med hundarna :)

ihelgen blire antingen utgång eller mys, varför inte båda säger jag?

puss

kvällskvisten

Godkvälleerrs världen!

Det är nu tisdag, det betyder alltså att det är onsdag imorn och det i sin tur betyder att halva veckan har gått. Underbart! Jag tror inte veckorna har gått såhär fort nån gång som dom gör nu? Imorrn har jag nationellt prov i svenska b, från 8,15 till 13,15. Man får gå när man är klar o sen får man sluta. Härligt va? jag gruvar mig lite, lite faktiskt, är rädd att det ska gå dåligt. Men jag litar på mig själv, jag brukar få bra ideér när jag väl sitter där och ska skriva. Men jag vill verkligen få ett bra betyg på skrivdelen. Viktigt som attan!

Jag längtar mer o mer för varje dag efter att få gå ut skolan och dra härifrån så fort som möjligt. Jag vill se nått nytt, upptäcka saker. Jag vill till Stockholm. Och jag vill till Afrika. Och jag vill till USA! Frågan är bara om jag kommer hitta bostad o jobb i sthlm? Jag vill inte sitta här i strömsund o bli fast här. Usch. Det är en mardröm. Nu är jag så jäkla redo att se världen!!! Enda problemet är att lämna min älskade Daniel som vill vara kvar i stan. Men jag måste. Jag måste följa mina drömmar, så är det bara.

guses va jag tråkar ut er..

godnatt

HELG

Vet ni?

IDAG ÄR DET HEELG! Så efterlängtat för min del, troligtvis för allas del. Eller ja, det är snart helg. Har multimedia nu, svenska efteråt, o sen en halv lång lektion med ljudteknik. Men sen, efter det. Då äre helg! Då ska jag hem o slänga i lite kläder i handväskan, sen tar jag bussen till stan o min älskling. Där väntar tacos hos mamma Karin o sen blire skräckis mys med mys människor.

Nu ska jag göra klart annonsen. alla dessa annonser vi gör, jag blir galen. men de är rätt kul ;D haha

puss o kram skumbanan


trött som helvete

buuuuäää, va trött jag är.. gäsp..
har suttit på samma stol i snart två timmar. en halvtimme kvar nu bara. sen äre lunch, samhälle, religion o sportfiske kvar. Har lång dag idag o slutar tre. :) får väl funka :)

men jag är så himla sugen på massa filmer som går på bio just nu! Igår hade tex filmen 2012 premiär, fyfan vad jag VILL se den, jag MÅSTE se den. Också vill jag se "Så olika" och jag o daniel har fortfarande inte gått o tittat på "Flickan som lekte med elden". Haha, den har ju slutat gå på bio nu till o me så vi får hyra den ist. :)

Men om nån vill bjuppa mig på bio så hojta ;)

Nu somnar jag.

RSS 2.0